Nieuws

Nieuwsbrief oktober 2023

Beste leden,

Het is eindelijk zover, studieweek(vakantieee)! Na een geslaagde dag bij Walibi en een leuke start van het jaar, zijn we allemaal wel weer even toe aan een weekje rust. Lees de nieuwsbrief nog even door om weer helemaal up-to-date te zijn. Het bestuur wenst jullie alvast een fijne studieweek (vakantieee)!

Op maandag 9 oktober hebben wij de eerste Algemene Leden Vergadering (ALV) van het jaar gehad. Hier zijn de leden van de Raad van Advies en de Kascommissie ingehamerd, wil je weten wie dit zijn, kijk dan op de website! 
Daarnaast is er bij de ALV ook de gedragscode ingehamerd, deze kun je vinden in het Nederlands en Engels op de website onder documenten.
Wij vonden de opkomst wel een laag en hopen dat er bij de volgende ALV een hogere opkomst zal zijn. Dit is namelijk ook voor jullie van belang.

Ook hebben wij nog gebowld op 28 september, jullie hebben veel strikes gegooid waardoor jullie heel veel punten hebben gehaald. Het was bijna uitverkocht en het supergezellig was.

Op maandag 16 oktober zijn we samen met studievereniging Tapp en met onze partner YER naar Walibi geweest. Zoals je al op de voorpagina kon zien was dit volledig uitverkocht!  Het was een zeer geslaagde dag en wij hopen op een goede samenwerking met YER dit jaar. Op de website staan een aantal foto’s  van Walibi.

Elke tweede woensdag van de maand hebben wij om 10:00 uur een koffie-uurtje, deze zijn altijd erg gezellig. Dus als je tijd hebt ben je van harte welkom bij de volgende op 8 november!
Voor komende maand zullen we een sportactiviteit organiseren! Hier zal later meer informatie over komen.

Op 18 september hebben we een borrel gehad in De Brouwerij, dit was erg gezellig . Op dinsdag 31 oktober om 22:00 uur hebben we een Halloween borrel in De Brouwerij, het wordt een groot feest. Doe je leukste Halloween outfit aan want dat is wel zo gezellig. De eerste 100 bier/fris zal gratis zijn!

Groetjes,
Het bestuur van Versorium

Onze sponsoren